Kontakt z nami

Ginekologija - Nevrologija - Ultrazvok - Regenerativna medicina - Kozmetologija

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Z veseljem vam pomagamo ali svetujemo pri izbiri najboljše rešitve za vas. Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pa preko e-pošte: info@doktorkosi.com. Če želite natančnejšo ponudbo, nam prosim posredujte še vašo telefonsko številko.

TELEFONSKI KONTAKT

V kolikor vam bolj ustreza običajni bolj oseben kontakt nas lahko kontaktirate na spodnje telefonske številke, kjer vam bodo naše izkušeno osebje podalo informacije, ki jih želite izvedeti.

PODATKI O PODJETJU

V kolikor potrebujete podatke o podjetju so vam na voljo spodaj:

KJE NAS NAJDETE

Naš salon se nahaja na naslovu Goriška cesta 46c v Velenju.

CENTER DOKTOR KOSI

Sodoben center za zdravje in lepoto v Velenju, ki Vam ponuja medicinske storitve s področja ginekologije, nevrologije, estetske medicine, ultrazvoka celega telesa, kot tudi storitve s področja kozmetologije na profesionalnem nivoju, kot so: medicinska pedikura, klasične in prestižne nege obraza, anticelulitne in tajske masaže, klasične depilacije z voskom, kakor tudi trajno lasersko odstranjevanje dlak z medicinskim diodnim laserjem. Tretmaji so opravljeni z najnovejšimi medicinskimi aparati, z vidnimi učinki takoj. Uporablamo vrhunske preparate Dr. Irena Eris, Fillmed, Belotero, Neuvia, Dysport, Medif in K 68 by Mario Goisis.

Zahtevnejšim strankam lahko ponudimo pomlajevanje telesa z uporabo trombocitne plazme in matičnih celic vseh delov telesa, kirurški microneedling, CO2 laserske in kemične peelinge obraza, nekirurški lifting HIFU, pomlajevanje kože z igelno mezoterapijo, glajenje gub z botoksom ali pa uporabo dermalnih polnil na osnovi hiaulorona in kalcijevega hidroksiapatita.. V sklopu našega centra vam lahko ponudimo tudi svetovanja s področja estetske medicine in anti-aginga kakor tudi pri težavah s telesno maso.

                                    Iwona Ewa & Mariusz Kosi

IMG_9361

Ne morete kopirati vsebine te strani, poskusite drugje :)

Hitri-kontakt-slika

VPRAŠAJTE NAS