KONTAKT Z NAMI

KAKO DO NAS ?

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Z veseljem vam pomagamo ali svetujemo pri izbiri najboljše rešitve za vas. Pošljite nam vprašanje ali povpraševanje preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pa preko e-pošte: info@doktorkosi.com. Če želite natančnejšo ponudbo, nam prosim posredujte še vašo telefonsko številko.

TELEFONSKI KONTAKT

V kolikor vam bolj ustreza običajni bolj oseben kontakt nas lahko kontaktirate na spodnje telefonske številke, kjer vam bodo naše izkušeno osebje podalo informacije, ki jih želite izvedeti.

PODATKI O PODJETJU

V kolikor potrebujete podatke o podjetju so vam na voljo spodaj:

KJE NAS NAJDETE

Naš salon se nahaja na naslovu Goriška cesta 46c v Velenju.

CENTER DOKTOR KOSI

Pozdravljeni!

Sem Iwona Kosi, po poklicu zdravnica, specialistka nevrologije.

Že od nekdaj sem imela sanje, da bi postala lastnica  lepotnega in SPA centra v katerem bi ponujala svojim strankam najbolj zahtevne anti-aging storitve s katerimi bi upočasnili procesa staranja.

Redni obiski kozmetičnega salona so za mene del zdravega načina življenja. Zadovoljstvo s svojim videzom je eden ključnih elementov samozavesti, zdravja in visoke samopodobe tako žensk kot moških.

Center zdravja in lepote Doktor Kosi sva zasnovala z možem Mariuszom, ki je prav tako zdravnik in izvaja zahtevnejše posege s področja estetske medicine in anti aginga. Glavni cilji našega centra so popolne, profesionalne storiteve, prilagojene in cenovno dosegljive individualnim potrebam vsake stranke.

Ponujamo široko paleto kozmetičnih tretmajev, zdravniških konzultacij s področja estetske medicine, anti-aginga in dietetike v prijaznem in prijetnem vzdušju.

Dobrodošli v našem centrum zdravja in lepote!

                                                       Iwona Ewa Kosi