TAJSKA MASAŽA

“Phayao Naunmalang Sterže se s Tajsko masažo v Sloveniji ukvarja že devet let. Phayao Tajske masaže so na Koroškem in v Šaleški dolini zelo dobro poznane in sinonim za predano in kvalitetno opravljeno storitev. Kaj Phayao razlikuje od ostalih? Znanja iz najboljših svetovnih šol Tajske masaže, individualen pristop, etika dela in želja po tem, da se vsaka stranka počuti bolje tako v fizičnem kot tudi psihičnem smislu. Različne vrste relaksacijskih in rehabilitacijskih masaž, kjer se intenzivnost masaže skrbno izbere, so garancija za dobro počutje in pomoč pri vsakodnevnih psihofizičnih naporih. Že 10 let ima Phayao na Koroškem tudi družino, tako da je v naše okolje trajno vpeta”

TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

Različne tajske masaže za vsakogar

Če potrebujete energijo za premagovanje stresa in napornega tempa življenja, sprostite in razgibajte telo, ustavite skrbi in z boljšim počutjem premagujte vsakodnevne probleme.

CENIK

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA

Tradicionalna tajska masaža se za razliko od klasične masaže ukvarja s stimulacijo energijskih linij in tako telo ponovno napolni z energijo, ki je potrebna za premagovanje vedno hitrejšega in napornejšega tempa življenja. Poleg tega izboljša delovanje notranjih organov, pretok krvi, pozitivno vpliva na živčevje, zmanjša negativne učinke telesa, umiri um, sprošča napetost v mišicah in razgiba sklepe, kar še dodatno pripomore k boljšemu počutju in lažjemu premagovanju vsakodnevnih problemov. Po potrebi se lahko izvede samo masaža hrbta.

TAJSKA MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI

Tajska masaža z aromatičnimi olji ne vpliva samo na telo, saj z manj intenzivno stimulacijo akupresurnih točk dosežemo relaksacijski učinek in uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije in s tem učinkovito blažimo stresno in tesnobno počutje. Naravna eterična olja, katera imajo tudi aromaterapevstki učinek, kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.

PHAYAO TAJSKA MASAŽA IN REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Posebna in unikatna kombinacija tradicionalne tajske masaže, klasične masaže ter masaže z aromatičnimi olji. Sprosti telo in poveča njegovo gibčnost, izboljša počutje ter prispeva k zdravemu duhu v zdravem telesu. Zajema masažo celega telesa.

 

S stimulacijo točk na stopalih dosežemo sprostitev hrbtnih in vratnih mišic, vplivamo na delovnje notranjih organov, odpravljamo napetosti, izboljšujemo prekrvitev telesa in vzpostavljamo notranje ravnovesje. Malo je stvari, ki sproščajo tako kot dobra masaža nog. Po njej je telo osveženo, utrujene noge so spet lahke, občutek, da lebdite, pa dopolnjuje popolno sprostitev.

TAJSKA MASAŽA HRBTA Z AROMATIČNIMI OLJI IN ZELIŠČI

S tradicionalno tajsko tehniko pritiskov na akupresurne točke, razporejene ob hrbtenici, se sprostijo zastoji in prekinitve energijskih poti. Tako pripomoremo k učinkovitejšemu odpravljanju težav, kot so glavoboli, napetosti in težave v ramenskem in vratnem predelu, mravljinčenje v rokah, bolečine v križu itd. Tajska masaža hrbta nudi takojšnje olajšanje telesne napetosti in nas tako razbremeni nakopičenega stresa.

Topla zdravilna zelišča so zavita v blago in se segrevajo na pari. Gre za kombinacijo direktne masaže s snopki toplih zelišč in ročne stimulacije akupresurnih točk. Topla zelišča prijetno in terapevtsko vplivajo na telo, predvsem pri težavah tkiva, vnetih živcih, išijasu ali revmi.

 

OGLEJTE SI ŠE

POSEGI NA OBRAZU

ROKE IN NOGE

POSEGI NA TELESU