O našem Centru Doktor Kosi

Ginekologija - Nevrologija - Ultrazvok Estetska medicina - Kozmetologija

POKLIČITE NAS ŠE DANES!

Center Doktor Kosi

Sodoben center za zdravje in lepoto v Velenju, ki Vam ponuja medicinske storitve s področja ginekologije, nevrologije, estetske medicine, ultrazvoka celega telesa, kot tudi storitve s področja kozmetologije na profesionalnem nivoju, kot so: manikura in pedikura, klasične in prestižne nege obraza, anticelulitne in tajske masaže, klasične depilacije z voskom, kakor tudi trajno lasersko odstranjevanje dlak z medicinskim diodnim laserjem. Tretmaji so opravljeni z najnovejšimi medicinskimi aparati, z vidnimi učinki takoj. Uporablamo vrhunske preparate Dr. Irena Eris, Fillmed, Belotero, Neuvia, Dysport, Regen-Lab…

Zahtevnejšim strankam lahko ponudimo kirurški microneedling, CO2 laserske in kemične peelinge obraza, nekirurški lifting HIFU, pomlajevanje kože z igelno mezoterapijo, glajenje gub z botoksom ali pa uporabo dermalnih polnil na osnovi hiaulorona in kalcijevega hidroksiapatita in polimlečne kisline. V sklopu našega centra vam lahko ponudimo tudi svetovanja s področja estetske medicine in anti-aginga kakor tudi pri težavah s telesno maso.

NAŠA EKIPA
doktor-kosi-MK

To smo mi, ekipa centra Doktor Kosi!

Naša glavna naloga je, da strankam izpolnimo vse njihove želje ter jim zagotovimo prijetno in udobno razvajane pri nas.

V našem centru vam želimo ponuditi edinstvene storitve z vrhunsko kozmetiko Dr. Irene Eris. Pustite se razvajati in bodite naš gost!

Veselimo se vašega obiska!

Ne morete kopirati vsebine te strani, poskusite drugje :)

Hitri-kontakt-slika

VPRAŠAJTE NAS