ANTI-AGING (PROTI STARANJU) DODATNE STORITVE

PROFESIONALNE NAPRAVE ZA NEGO OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA

Nego dopolnjujemo s profesionalnimi mehanskimi napravami, ki s pomočjo izbrane kozmetike dosežejo hiter in presenetljivo dober učinek na vaši koži. Koža postane mehka, prožna, prekrvavljena, napeta ter preprečuje in zmanjšuje nepravilnosti na koži, kot so akne in starostne pege.

Izjemne učinke čiščenja kože in lifting anti-age obraza, vratu in dekolteja dosežemo s profesionalnimi napravami, ki jih uporabljamo v našem lepotnem salonu.

Ta vrhunska naprava za nego obraza, vratu in dekolteja zajema naslednje tretmaje:

vključuje, urejanje obnohtne kožice, pelling kože, oblikovanje naravnih nohtov ter lakiranje s svetovanjem. Permanentno lakiranje vsebuje urejanje obnohtne kožice, pelling kože, oblikovanje naravnih nohtov ter lakiranje s permamemtnim lakom. Permanentni lak je posebni gel za nohte, ki se nanaša kot lak in se suši pod led lučko, obstojnost je bistveno večja, kot pri običajnim lakom.

TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

Spoznaj nepogrešljive metode pri postopku kozmetične nege obraza ali telesa

Dodatne storitve niso vključene pri osnovnih negah obraza, so pa glede na potrebe posamezne stranke vključene pri negi obraza z dodatki in pri prestižnih negah.

CENIK

ULTRAZVOČNI ČISTILEC

 

Ultrazvočni čistilec kože je naprava za profesionalni obrazni piling in globinsko čiščenje kože. Posebna kovinska ploščica oddaja nizkofrekvenčno ultrazvočno valovanje, ki omogoča zmehčanje in odstranjevanje komedonov, blagi piling, vpliva pa tudi na zmanjšanje hiperpigmentacije in izboljša celotni videz kože.

Terapija s pomočjo ultrazvočnega čistilca se tako uporablja za problematično aknasto kožo in ima velike prednosti pred klasičnim globinskim čiščenjem, saj ne pride do poškodb kože in možnosti nastanka posttravmatskih hiperpigmentacij. Zaradi izrednega čistilnega učinka in eksfoliacije tako ob redni uporabi ultrazvočnega čistilca zmanjšate pojavnost komedonov in aken.

Ravno tako je terapija s pomočjo ultrazvočnega čistilca primerna tudi za kožo s prisotnimi hiperpigmentacijami in kožo, na kateri se že izkazujejo gubice.

Po redni uporabi ultrazvočnega čistilca bo vaša koža ponovno sijoča, brez nečistoč in enakomerno obarvana.

GALVANSKI TOK

 

Naprava za galvanski tok omogoča prehod pozitivnih oz. negativno nabitih kozmetično učinkovitih sestavin skozi kožo. Naprava ima funkcijo uporabe elektrode katode in anode ter nastavitev jakosti.

S pomočjo galvanskega toka dosežemo globljo penetracijo nabitih molekul skozi kožo, kar izredno poveča učinkovitost same kozmetične nege. Naprava za galvanski tok omogoča tudi čiščenje kože in uravnavanje pH-ja kože s pomočjo elektrode in primerne raztopine.

Terapija z galvanskim tokom ima številne koristi, kot so:

povečanje vlažnosti kože
pospešitev lokalnega limfnega in krvnega obtoka
čiščenje kože
povečana revitalizacija kože
zmanjšanje izločanja loja v primeru mastne kože
protivnetno delovanje
mehčanje kože
zmanjšanje por idr.

TOPLO-HLADNO KLADIVO

 

Toplo-hladna terapija se izvaja s pomočjo ročnika, t. i. toplo-hladnega kladiva, ki na eni strani omogoča toplo terapijo, na drugi pa hladno terapijo oz. t. i. krioterapijo. Uporablja se za vse predele telesa, na katerih želite doseči topli oz. hladni učinek.

Toplotna terapija omogoča pospešitev mikrocirkulacije, ki koži omogoča hitrejši dotok hranilnih snovi in kisika, pospešuje delovanje žlez lojnic in znojnic, koži omogoča hitrejšo regeneracijo, sprošča mišice in deluje relaksacijsko na samo tkivo.

Hladna terapija oz. t. i. krioterapija je posebno dobrodošla pri postopku kozmetične nege obraza, saj omogoča hitro pomiritev rdečice na obrazu po končani kozmetični negi. S hladnim kladivom je tako mogoče doseči hitro vazokonstrikcijo, zapiranje por, pomiritev rdečice, ima pa tudi blagodejni vpliv na samo tkivo, saj pomiri kožo, ki je bila vzdražena s predhodno izvedenimi postopki kozmetične nege.

Toplo-hladno kladivo se torej priporoča pri uporabi vsakega postopka kozmetične nege ali telesa, bodisi za prekrvavitev utrujene, blede in slabo prekrvavljene kože ali za pomiritev preveč razdražene in rdeče kože.

DIAMANTNI PEELING

 

Moderna in kompaktna večnamenska naprava za izvedbo diamantne mikrodermoabrazije se uporablja za nežno brušenje in odpravo odmrlih celic s površinske plasti kože. Poleg naprave in ročnika naprava za mikrodermoabrazijo vsebuje tudi komplet različnih diamantnih nastavkov za področje obravnave obraza, majhnih predelov (kot npr. področje nosu, posameznih gubic, strij, itd.) in večjih nastavkov za področje obravnave telesa. Nastavki pa se med seboj razlikujejo tudi po grobosti samih diamantov. Tako lahko izbirate med nastavki za blago eksfoliacijo oz. luščenje in med nastavki, ki imajo ostrejšo površino diamantnih nastavkov, kar omogoča bolj globlje delovanje.

S pomočjo naprave za mikrodermoabrazijo dosežete številne pozitivne učinke na koži, saj luščenje kože spodbudi celice k obnavljanju, izboljša stanje brazgotin, hiperpigmentacij, koža dobi enakomernejšo barvo, postane bolj gladka, mehkejša izboljša se stanje aknaste kože ter gubic. Po uporabi diamantne mikrodermoabrazije pa je izboljšana tudi absorpcija kozmetičnih učinkovin.

OGLEJTE SI ŠE

ROKE IN NOGE

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA TELESU