NEGA KOŽE OBRAZA Z VITAMINOM C IN AHA 35% KISLINO

Vitamin C in  AHA 35% kislinska nega kože obraza je celovit obnovitveni in poživljajoč postopek, ki vidno izboljša tonus kože, intenzivno vlaži in gladi, zmanjšuje vidnost gub in spodbuja regenerativne procese v koži. Tretman, ustvarjen v sodelovanju z Znanstveno-raziskovalnim centrom dr. Irene Eris.


TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

V našem salonu uporabljamo vrhunsko kozmetiko Dr. Irena Eris

Privoščite si najboljše !

CENIK

INDIKACIJE - KOMU JE NAMENJENA NEGA ?

Posebna nega Vitamin C + AHA 35 % je namenjena vsem osebam, ki imajo kožo neenakomerno obarvano, z vidnimi gubami, neustrezno navlaženo in z zmanjšano elastičnostjo.

PRED NEGO

Pred samo nego se bomo z vami pogovorili in skupaj našli najboljšo rešitev. Priporočamo, da si pred nego odstranite ličila in ne uporabljate mastnih krem. Osebje je treba opozoriti v kolikor uživate oz. jemljete zdravila za zdravljenje problematične kože kot so: antibiotiki, preparati vitamina A, kortikosteroidi itd.

POTEK NEGE

Potek same nege je sledeč: kožo najprej očistimo in odstranimo make-up v kolikor ga imate. Uporabljamo profesionalne preparate testirane le na ljudeh linije Dr. Irena Eris Prosystem Professional. Nato kožo relaksiramo z bio-tonerjem. Sledi aktivna revitalizacija in piling kože, nato kislino nevtraliziramo in umirimo z bio-tonerjem. Sledi masaža in nanos posebne maske, ki gladi in učvrščuje kožo. Kožo ponovno ročno očistimo in odstranimo grobe nepravilnosti. Kožo ponovno bio-toniramo. Zaključimo s nanosom posebne kreme na predel kože obraza, oči in dekolteja.

KAKO POGOSTO JO IZVAJAMO IN PRIČAKOVANI REZULTATI

Najboljši učinek dosežemo s ponavljanjem v nizu 4-6 tretmajev 1-2 x tedensko. 

Pričakovani rezultati so:

  • splošno izboljšanje tonusa in videza kože
  • posvetlitev kože senc pod očmi
  • vlažilna
  • glajenje
  • zmanjšanje količine in vidnosti gub
  • krepitev krvnih žil, izboljšanje mikrocirkulacije

Za domačo rabo priporočamo Dr Irena Eris PROSYSTEM HOME CARE PERFECT REVIVAL.

OGLEJTE SI ŠE

ROKE IN NOGE

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA TELESU