PRESTIŽNE NEGE OBRAZA

Nega kože obraza sodi med najpomembnejše vsakodnevne rutine osebne nege. V poslu se za uspeh zahteva poslovna urejenost. Prvi pogled je usmerjen v obraz in njegovo kožo. Na koži se odražata način življenja in odnos do samega sebe. Uporaba pravilne kozmetike, redna mesečna strokovna nega in dnevna nega obraza dajejo negovanosti obraza vidne rezultate.

TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

PROFESIONALNE NAPRAVE ZA NEGO OBRAZA, VRATU IN DEKOLTEJA

Nego dopolnjujemo s profesionalnimi mehanskimi napravami, ki s pomočjo izbrane kozmetike dosežejo hiter in presenetljivo dober učinek na vaši koži. Koža postane mehka, prožna, prekrvavljena, napeta ter preprečuje in zmanjšuje nepravilnosti na koži, kot so akne in starostne pege.

Izjemne učinke čiščenja kože in lifting anti-age obraza, vratu in dekolteja dosežemo s profesionalnimi napravami, ki jih uporabljamo v našem centru.

CENIK

KAJ POMENI ANTI-AGE?

Anti age izhaja iz angleške besede: ”anti”, ki pomeni proti, ”age” pa starost. Anti age tretmaji pomlajujejo ali vsaj ohranjajo mladostni videz kože. Anti age stremi k vedno novemu razvoju strategij proti staranju kože.

NA KAJ JE TREBA BITI POZOREN PRI ANTI-AGE NEGAH KOŽE OBRAZA?

Za kožo je potrebno skrbeti vsak dan. Z nepravilnim čiščenjem lahko kožo precej poškodujemo, saj s tem uničimo zaščitni sloj povrhnjice in tako onemogočimo pravilno funkcioniranje ali celo povzročimo težave na koži. Propustnost kože lahko reguliramo z različnimi kremami in pudri, ki še dodatno ščitijo površino kože in onemogoča uhajanje snovi ven.

Za učinkovito čiščenje kože si je vredno zapomniti 3 pravila:

Redno čiščenje kože oziroma obraza (zjutraj in zvečer), kožo moramo temeljito očistiti, čiščenje ne sme biti agresivno, naj bo primerno tipu kože.

Od čiščenja je odvisno, kako koža sprejema vse nadaljnje proizvode. Nego je potrebno prilagoditi tudi glede na letni čas in zdravstveno stanje. Morebitne hormonske težave, nosečnost, alergija, depresija … lahko vplivajo na to, da koža drugače sprejme določeno nego obraza. Po vsakem čiščenju obraza je obvezna primerna navlažitev kože. Vlaženje kože je izjemnega pomena za zdrav videz in normalno funkcioniranje kože. Molekule hialuronske kisline, ki so odgovorne za stanje nivoja vlage imajo neverjetno zmožnost, da lahko nase vežejo tudi do tisočkrat več vode. Večji kot je nivo hialurona v koži, bolj bo naša koža sijoča, sveža in mladostna.

Učinkoviti tretmaji in nege obraza nastopijo šele po temeljitem čiščenju in vlaženju kože.

OGLEJTE SI ŠE

ROKE IN NOGE

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA TELESU