NEGA OBRAZA C-VITAL GLOW - MICRO PEELING + POSVETLITEV KOŽE

ULTRA C REGENIQ – edinstvena gladilna in razsvetljujoča terapija

Nega, namenjena koži, ki zahteva takojšnjo revitalizacijo in izboljšanje gladkosti. Visoka koncentracija vitamina C, ki se uporablja postopoma z višanjem koncentracije sproži najvišjo možno aktivnost med enim negom kože. Kombinacija dveh aktivnih faz terapije, ki temeljita na intenzivnem delovanju vitamina C: mikro piling in osvetljujoča regeneracija, vpliva na končni učinek, ki je viden na koži takoj po tretmaju.

Inovativni kompleks Triple C-Booster, ki ga vsebujejo izdelki dr. Irena Eris PROSYSTEM PROFESSIONAL, aktivno prodira v kožo in jo oživlja s postopnim sproščanjem stabilne oblike vitamina C. Profesionalna nega je na voljo z uporabo sodobne Hi- Tech System tehnologije. Glede na indikacije je na voljo nega z izbrano Hi-Tech tehnologijo: BREZIGELNA MEZOTERAPIJA ALI INFUZIJA KISIKA.

TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

V našem salonu uporabljamo vrhunsko kozmetiko linija
Dr. Irena Eris Prosystem Professional

Privoščite si najboljše !

CENIK

INDIKACIJE - KOMU JE NAMENJENA NEGA ?

Nega kože obraza C-VITAL GLOW je namenjena osebam, ki želijo takojšnjo revitalizacijo in izboljšanje gladkosti kože obraza. Po navadi jo izberejo vsi, ki želijo lepo in gladko kožo na obrazu pred različnimi dogodki.

PRED NEGO

Pred samo nego se bomo z vami pogovorili in skupaj našli najboljšo rešitev. Priporočamo, da si pred nego odstranite ličila in ne uporabljate mastnih krem. Osebje je treba opozoriti v kolikor uživate oz. jemljete zdravila za zdravljenje problematične kože kot so: antibiotiki, preparati vitamina A, kortikosteroidi itd.

POTEK NEGE

Potek same nege je sledeč: kožo najprej očistimo in odstranimo make-up v kolikor ga imate. Uporabljamo profesionalne preparate testirane le na ljudeh linije Dr. Irena Eris Prosystem Professional. Nato kožo relaksiramo z bio-tonerjem. Sledi aktivna revitalizacija in piling kože, nato kislino nevtraliziramo in umirimo z bio-tonerjem. Sledi posvetlitvena regeneracija kože 1. stopnje z vitamino C in masaža. V 2. stopnji nanesemo posebno masko s še višjo koncentracijo vitamina C. Kožo ponovno ročno očistimo in odstranimo grobe nepravilnosti. Kožo umirimo z bio-tonerjem. Zaključimo s nanosom posebne kreme na predel kože obraza, oči in dekolteja.

KAKO POGOSTO JO IZVAJAMO IN PRIČAKOVANI REZULTATI

Hiter učinek dosežemo že pri posamezni negi, s ponavljanjem v nizu 4-6 tretmajev 1x tedensko pa so rezultati vrhunski.

Pričakovani rezultati so:

  1. izboljšanje strukture kože za 60%
  2. gladka koža za 56%
  3. povečanje hidracije kože za 34%
  4. zmanjšana vidnost krvnih žil za 24%
  5. izboljšanje tonusa kože za 16%
  6. zmanjšanje gub v različnih ravninah za 11%

* rezultati raziskav, opravljenih v Centru za znanost in raziskave dr. Irena Eris

Za domačo rabo priporočamo Dr Irena Eris PROSYSTEM HOME CARE ULTRA C REGENIQ

 

OGLEJTE SI ŠE

ROKE IN NOGE

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA TELESU