CAPILL & AGE THERAPY PROTI RDEČKASTI KOŽI NA OBRAZU

CAPILL-AGE FORMULA je specializirana nega kože obraza za zrelo kožo s problemom razširjenih krvnih žil, ki temelji na kompleksu z edinstvenim zaporedjem flavonoidov in aktivnih sestavin HPS1 z učinkom večdimenzionalnega polnjenja gub. Kompleks HPS1, ki se uporablja v pripravkih Dr Irena Eris PROSYSTEM PROFESSIONAL, zahvaljujoč optimalni vsebnosti hesperidina in diosmina krepi in ščiti stene krvnih žil ter zmanjšuje občutljivost na negativne učinke zunanjih dejavnikov. Poleg tega kombinacija učinkovin s polnilnim in dvižnim učinkom spodbuja naravne procese rekonstrukcije in regeneracije globokih kožnih struktur, daje učinek t.i. lipofiliranje gub. Inovativna formula aktivnih snovi intenzivno neguje kožo v vsaki fazi zdravljenja, sinergija uporabljenih pripravkov Dr Irena Eris PROSYSTEM PROFESSIONAL pa na koncu zagotavlja enakomerno barvo, glajenje in vizualno osvetlitev kože. Učinke zdravljenja povečuje uporaba sodobnih tehnologij Hi-Tech System Dr Irena Eris REVICORE.

Glede na indikacije je na voljo zdravljenje CAPILL-AGE FORMULA z izbrano Hi-Tech tehnologijo:

  1. Ultrazvok
  2. Brezigelna mezoterapija
  3. Kisikoterapija

TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

 V našem salonu uporabljamo vrhunsko kozmetiko linija

Dr. Irena Eris Prosystem Professional

Privoščite si najboljše !

CENIK

INDIKACIJE - KOMU JE NAMENJENA NEGA ?

Nega kože obraza CAPILL & AGE je namenjena osebam, ki imajo razširjene krvne žile – kapilare na obrazu z vidnimi gubami in kožo, ki zahteva glajenje. Namenjena je vsem, ki imajo na koži eritem – rdečica, ki se pojavlja še posebej pri temperaturnih razlikah.

PRED NEGO

Pred samo nego se bomo z vami pogovorili in skupaj našli najboljšo rešitev. Priporočamo, da si pred nego odstranite ličila in ne uporabljate mastnih krem. Osebje je treba opozoriti v kolikor uživate oz. jemljete zdravila za zdravljenje problematične kože kot so: antibiotiki, preparati vitamina A, kortikosteroidi itd.

POTEK NEGE

Nega kože CAPILL & AGE poteka v večih fazah. Čiščenje, biotoniziranje, encimski nežni piling, nanos posebnih substancij za zmanjšanje eritema- rdečice, ki vsebuje DIOSMIN in HESPIRIDIN, nanos pripravka z vitaminom C od 5 do 10 %, posebna vlažolna maska iz morskih alg, nanos svilnate kreme za okoli oči in intenzivno pomirjevalna krema s SPF 50 ter masaža z aromatičnim oljem.

KAKO POGOSTO JO IZVAJAMO IN PRIČAKOVANI REZULTATI

SPEKTAKULARNI UČINKI že po enem tretmaju! *

• gladka in navlažena koža pri 100% vprašanih
• čvrsta in obnovljena koža pri 67% vprašanih
• zmanjšanje gub pri 67% vprašanih
• zmanjšana vidnost krvnih žil za 54%
• zmanjšanje vidnosti eritema za 48%
* raziskave v Znanstveno-raziskovalnem centru dr. Irena Eris

FREKVENCA: enkratno zdravljenje ali v seriji od 4 do 6-krat.

Osnovna različica – enkrat ali dvakrat na teden, hi-tech različica – enkrat na teden.                       

Zaboljše rezultate je priporočljiva linija Dr Irena Eris PROSYSTEM HOME CARE CAPILL-AGE FORMULA.

OGLEJTE SI ŠE

ROKE IN NOGE

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA TELESU