GEN ACTIVE - AKTIVACIJA GENOV PROTI STARANJU KOŽE S SNEŽNO ALGO

Z leti geni, ki so odgovorni za sintezo strukturnih delcev kože, kot so kolagen, elastin ali hialuronska kislina, postopoma igubljajo svojo funkcijo. Zahvaljujoč inovativnim zdravljenjem in kozmetiki to ni nepovraten postopek. Inovativne učinkovine z uravnavanjem dela genov – spodbujajo in krepijo kožne celice, zmanjšujejo gube in povečujejo elastičnost kože. GENOMIX – je revolucionarni koncept aktivacije več kot 20 genov, odgovornih za večstopenjsko obnovo kožnih celic s pomočjo alg.

GENOMIX FACE je nega, navdihnjena z najnovejšimi znanstvenimi dosežki, namenjena ljudem z zrelo kožo, z jasno označenimi gubami in izgubo elastičnosti.
Zdravljenje temelji na tehnološko naprednih pripravkih dr. Irena Eris PROSYSTEM PROFESSIONAL, dopolnjuje pa ga uporaba sodobne opreme, ki povečuje njihov učinek.

 

TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

V našem salonu uporabljamo vrhunsko kozmetiko linija

Dr. Irena Eris Prosystem Professional

Privoščite si najboljše !

CENIK

INDIKACIJE - KOMU JE NAMENJENA NEGA ?

Nega kože obraza GEN ACTIVE – GENOMIX je namenjena osebam, ki opažajo staranje kože s celulitnimi oblogami, z znaki staranja in zmanjšano elastičnostjo, koža, ki potrebuje hidracijo in osvežitev.

PRED NEGO

Zdravljenje se začne z natančno anamnezo in postavitvijo diagnoze, ki sta sestavni in nujni element vsake nege, ki jo izvajamo v sodelovanju z Kozmetičnem inštitutom dr. Irena Eris.

POTEK NEGE

Na začetku tretmaja se po umivanju in odstranjevanju ličil izvede piling, ki kožo popolnoma očisti in pripravi na nadaljnjo nego.

Naslednji korak je AKTIVACIJA GENOV S POMOČJO POSEBNIH ALG. AKTIVATOR v obliki koncentrata gela, ki vsebuje poseben kompleks PRO-INTELLI-GEN, ki uravnava delovanje več kot 20 genov, se nanese na dele, ki jih je treba negovati. Njegov učinek okrepimo z ultrazvokom, ki aktivnim snovem omogočajo, da dosežejo globlje plasti kože, z globoko mikromasažo pa izboljšajo metabolizem in regeneracijo tkiva.

Nato se izvede POSEBNA STIMULATATIVNA MASAŽA OBRAZA – odvisno od indikacij, MASAŽA DR IRENA ERIS COMPANY ali AVTORSKA MASAŽA NAŠE KOZMETIČARKE URŠKE MARIČ. Masaža naravno stimulira kožo, zmanjša znake staranja, izboljša oval obraza in odstrani simptome stresa. Je učinkovita metoda za izboljšanje videza obraza.

Na koncu se nanese še maska ​​CARBO-THERAPY, ki deluje poživljajoče in ima lifting efekt ter na koži dodatno ustvari film, ki ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.

KAKO POGOSTO JO IZVAJAMO IN PRIČAKOVANI REZULTATI

FREKVENCA: Priporočljivo kot enkratno zdravljenje ali v seriji 4-6 tretmajev enkrat na teden

Za boljše rezultate je priporočljiva linija kozmetike Dr. Irena Eris Prosystem Home Care RICH PEPTIDE , krema z bogato strukturo in izdajnostjo.

OGLEJTE SI ŠE

ROKE IN NOGE

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA TELESU