OBLIKOVANJE OBRVI IN DEPILACIJA NA OBRAZU

V našem salonu smo prepričani, da so lepe in urejene obrvi obraz človeka. Naša Urška je prava mojstrica oblikovanja obrvi po metodi Anastasia Beverlly Hills, ki prisega na naravne obrvi.

TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

Kaj vse se da narediti iz obrvi?!

Prepričajte se sami. Poskusite 3 tedne, ne da bi si oblikovali obrvi sami doma. Pridite v naš center k naši kozmetičarki Urški Marič, ki obvlada oblikovanje in sledi trendom oblikovanja in barvanja obrvi. Poskusite in bodite presenečeni kaj se da narediti. V kolikor ste v preteklosti že poskusili z japonsko metodo ali permanentnim oblikovanjem obrvi pa vam ni všeč, lahko poskusimo z našim pico laserjem, ki ga obvlada naš zdravnik, da se znebite odvečnega pigmenta.

CENIK

KAKO TO POTEKA?

ČIŠČENJE

Obrvi in kožo do pregiba zgornje veke se očistijo (maskaro in senčila ponavadi ni potrebno).

BARVANJE

Med petimi barvami ali njihovimi mešanicami izberejo odtenek, ki je najbolj primeren (glede na barvo las in polti) in z njim pobarvajo celotne obrvi. Tako postanejo vidne tudi najsvetlejše (ali pa sive) in najtanše dlačice, obrv pa dobi naravno polnost. Obrvi ne svetlijo, intenzivnost jim odvzamejo s krajšanjem.

MERITVE

Urška nato natančno začrta optimalno dolžino in obliko obrvi in pri tem je rest mojstrica. Verjamem, da če sta tvoji obrvi zelo nesimetrični, bo znala to uravnati, ker je mojstrica in ima ogromno izkušenj z oblikovanjem obrvi.

OBLIKOVANJE

Predloge obrvi najprej prikrajša s škarjicami. S posebnim voskom odstrani večji del dlačic, ki rastejo izven željene oblike. Nato z nitkanjem odstrani puhec okrog obrvi in na nosnem korenu. Na koncu s pinceto odstrani še posamezne dlačice, ki ne sodijo v popolno obliko obrvi.

POUDAREK S SENČILOM

Na koncu s senčilom za obrvi nežno poudari obliko in zapolni morebitne luknjice. Lahko tudi brez šablone.

Naravno oblikovanje obrvi priporočamo vsaki ženski, ki ni vešča v oblikovanju obrvi, ki se ji ne ljubi s tem ukvarjati vsakodnevno ali pa ji obrvi ne rastejo več (s posebnim serumom bodo poskusili spodbuditi rast dlačic). Predvsem pa priporočam, da ta postopek poskusiš, še preden razmišljaš o permanetnem vrisovanju dlačic. Morda pa se zaljubiš v svoje naravne obrvi, mnogo žensk se je že. 

 

 

TVEGANJA

Pri metodi oblikovanja obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills teganj za nezadovoljstvo praktično ni, saj gre za naravno metodo oblikovanja obrvi v primerjavi s permanentnim vrisovanjem obrvi – japonska metoda, kjer pogosto zaradi nestrokovne izvedbe in uporabe nekvalitetnih materialov pride sčasoma do spremembe barve obrvi na rumeno ali zeleno barvo. V kolikor imate lepe naravne obrvi vam permanentno japonsko metodo odsvetujemo, saj pogosto k nam pridejo stranke, ki želijo, da se jim pigment odstrani. V našem centru izvajamo popravke in odstranjevanje permanentnega vrisovanja obrvi z laserjem pod strokovnim nazorom.

OGLEJTE SI ŠE

ROKE IN NOGE

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA TELESU

Ne morete kopirati vsebine te strani, poskusite drugje :)

Hitri-kontakt-slika

VPRAŠAJTE NAS