OSNOVNA NEGA OBRAZA - PERFECT SKIN

Perfect skin je posebna avtorska nega kože obraza Dr. Irene Eris, ki uporablja linijo profesionalnih izdelkov Prosystem Professional, ki se izvaja le v nekaterih kozmetičnih salonih, predvsem pa v SPA in centrih za estetsko medicino. 

 

TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

V našem salonu uporabljamo vrhunsko kozmetiko Dr. Irena Eris

Privoščite si najboljše !

CENIK

INDIKACIJE - KOMU JE NAMENJENA NEGA ?

Nega Perfect Skin je namenjena vsem, ženskam in moškim, ki imajo nečisto kožo, polno papul, komedonov, ogrcev. Namenjena je za vse tipe kože mešano, mastno, še posebej pa pri aknasti koži, ki izloča obilo sebuma. 

PRED NEGO

Pred samo nego se bomo z vami pogovorili in skupaj našli najboljšo rešitev. Priporočamo, da si pred nego odstranite ličila in ne uporabljate mastnih krem. Osebje je treba opozoriti v kolikor uživate oz. jemljete zdravila za zdravljenje problematične kože kot so: antibiotiki, preparati vitamina A, kortikosteroidi itd.

POTEK NEGE

Potek same nege je sledeč: kožo najprej očistimo in odstranimo make-up v kolikor ga imate. Uporabljamo profesionalne preparate testirane le na ljudeh linije Dr. Irena Eris Prosystem Professional. Nato kožo relaksiramo z bio-tonerjem. Sledi bio-encimski piling. Na kožo nanesemo posebno masko, ki gladi in učvrščuje kožo. Kožo ponovno ročno očistimo in s pomočjo diamantnega pilinga ali radiofrekvence odstranimo grobe nepravilnosti. Sledi maska, ki kožo nahrani in jo pomiri. Kožo ponovno bio-toniramo. Zaključimo s nanosom posebne kreme in svilnate maske – seruma za predel oči.

REZULTATI

Koža po negi Perfect skin je očiščena, zamašene lojnice so ponovno aktivne, izločanje sebuma je urejeno. Koža ima svilnat lesk in dober tonus. Nego priporočamo od 12. leta starosti dalje.

Za boljše rezultate so priporočljivi naslednji izdelki dr. Irena Eris PROSYSTEM HOME CARE:

 
 

OGLEJTE SI ŠE

ROKE IN NOGE

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA TELESU