SKIN ART & LIFTING NEGA KOŽE OBRAZA PROTI VIDNIM ZNAKOM STARANJA

Nega Art & Lifting je prestižna nega, ki ima efekt dviganja in napenjanja kože obraza. 

ART of LIFTING – inovativno aktivno glajenje, ki ga navdihujejo dosežki sodobne kozmetologije in estetske medicine. Temelji na profesionalnih preparatih dr. Irena Eris PROSYSTEM PROFESSIONAL z možnostjo uporabe sodobnih tehnologij Hi-Tech System. Nega na osnovi sestavine POLIKAPROLAKTON, ki se uporablja v estetski medicini, ki je odgovor na težavo s potekom časa in procesom staranja kože. Namenjena zreli koži z vidnimi gubami in izgubljeno popolno konturo obraza. Nega intenzivno gladi in oblikuje kožo. POLYCAPROLAKTONE (PCL) – aktivna sestavina z večdimenzionalnim polnjenjem gub, liftingom in takojšnjim bio-modeliranjem kože. Polnilo PCL se v estetski medicini pogosto uporablja za obnovo izgubljene prostornine ovalnega obraza. Spodbuja naravno sintezo kožnih podpornih vlaken in tako zmanjšuje statične gube. Deluje kot biostimulator tkiva in sproža večstopenjske procese obnove. Koži povrne mladost.

Nadgradnja nege Art & Lifting je uporaba brez ali igelne mezoterapije, polnil na osnovi hialurona ali kalcijevega hydroksiapatita in/ali botoksa.

 

 

TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

V našem salonu uporabljamo vrhunsko kozmetiko linija
Dr. Irena Eris Prosystem Professional

Privoštite svojemu obrazu najboljše !

CENIK

INDIKACIJE - KOMU JE NAMENJENA NEGA ?

Nega je namenjena vsem ženskam in moškim, ki imajo vidne znake staranja ali pa mlajšim, ki želijo takojšnji volumenski učinek, np. pred različnimi dogodki. Najpogosteje jo izberejo osebe z vidno zmanjšano elastičnostjo kože, ki imajo že kožo nagubano in razbrazdano in imajo občutek padajoče konture obraza.

PRIPRAVA

Pred samo nego se bomo z vami pogovorili in skupaj našli najboljšo rešitev. Priporočamo, da si pred nego odstranite ličila in ne uporabljate mastnih krem. Osebje je treba opozoriti v kolikor uživate oz. jemljete zdravila za zdravljenje problematične kože kot so: antibiotiki, preparati vitamina A, kortikosteroidi itd.

POTEK NEGE

Na začetku nege se najprej natančno oceni kožo in naredi načrt zdravljenja.

Kožo najprej očistimo in odstranimo ličila s posebnimi preparati in toplimi obkladki. Sledi intenzivni piling kože, ki jo kombiniramo z kisikoterapijo, kožo umirimo z bio-tonerjem. 

Aktivna faza: 

Nanesemo aktivni serum na predel oči, nazolabialnih gub, čelo… in masiramo, dokler se serum ne vpije v globino kože. Nanesemo posebno lifting kremo, učinek lahko potenciramo z uporabo ultrazvoka ali brezigelne mezoterapije na željo pacientke. Nanesemo aktivne substance. Sledi masaža obraza in nanos maske na obraz, vrat in dekolte. Po odstranitvi maske kožo umirimo z bio-tonerjem in nanesemo aktivno kremo.

KAKO POGOSTO JO IZVAJAMO IN PRIČAKOVANI REZULTATI

SPEKTAKULARNI UČINKI že po enem tretmaju! *:

  1. glajenje in vlaženje kože pri 100% vprašanih
    zmanjšanje globine nazolabialne brazde za 85 μm
  2. korekcija obraza pri 67% vprašanih
  3. izboljšanje napetosti in čvrstosti kože za 67%
  4. izboljšanje videza kožne strukture za 48%
  5. zmanjšanje gub za 40%

* raziskave na Centru za znanost in raziskave dr. Irena Eris

Nega je na voljo v verigi kozmetičnih salonov Dr Irena Eris in v salonih  Eris Beauty Partner – Doktor Kosi

FREKVENCA: enkratno zdravljenje ali v seriji od 4 do 6-krat.

Osnovna različica – enkrat ali dvakrat na teden, hi-tech različica – enkrat na teden.

Za boljše rezultate je priporočljiva linija Dr Irena Eris PROSYSTEM HOME CARE ART OF LIFTING.

OGLEJTE SI ŠE

ROKE IN NOGE

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA TELESU