KLASIČNE DEPILACIJE Z VOSKOM

Voskanje je eden izmed najbolj obiskanih lepotnih tretmajev, ki se izvajajo v kozmetičnem salonu. Poleg same odstranitve dlačic, voskanje pripravi kožo, da po depilaciji vpije ostale nanešene kozmetične izdelke. Ravno zaradi tega je linija Starpil ključnega pomena, pri samem voskanju, saj ponujajo le vrhunske izdelke. Zdaj že vsem zelo dobro poznan nanos voska – roll on, kateri omogoča optimalen nanos, je ravno Špansko podjetje Maystar (Starpil) patentiralo v zgodnjih 90 letih. Inovativne formule, ter vrhunski izdelki vsebujejo le najboljše učinkovine. Ravno te so končni rezultat večletnih izkušenj.

 

TRAJANJE

NAZAJ NA DELO

CENIK

CENIK

TEHNIKA

S trakom in voskom v kaseti z valjčkom:
Topel vosek nanesemo na kožo, na vosek pa položimo trak. Dlačice odstranimo s hitrim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak. Tehnika se izvaja predvsem pri depilaciji nog, rok, hrbta in trebuha.

Z nizkotemperaturnim voskom brez traku:
Za depilacijo brez trakov uporabljamo posebno gost vosek, ki ga nanašamo na kožo s spatulo. Nato vosek skupaj z dlačicami potegnemo v nasprotni smeri rasti dlak. Tehnika se uporablja na občutljivejših predelih kože na telesu (bikini, pazduha, obraz).

INTIMNA BRAZILSKA DEPILACIJA

Intimna brazilska depilacija pomeni odstranjevanje dlak na predelu bikinija, venerinega hribčka in sramnih ustnic. To vrsto depilacije pri nas izvajamo z obema tehnikama depiliranja. Prednost brazilske depilacije je predvsem higiena, gladka in mehka koža ter posledično tudi počasnejša in redkejša rast dlak. Depilacijo izvajamo s posebej nežnimi voski in strokovno ustrezno metodo, tako se izognemo tudi neprijetnim posledicam drugih tehnik depiliranja: srbečica, razdraženost, vraščanje dlak, jačanje rasti dlak.

PRED DEPILACIJO

  • dolžina dlak mora biti od 0,5 do 1 cm – oz. približno 10 dni po britju;
  • dan pred depilacijo priporočamo piling predela, ki ga želite depilirati;
  • na dan depilacije se izognite mazanju z olji, losjoni in kremami;
  • 2-3 dni prej se izogibajte soncu, solariju in savni;
  • koža mora biti čista in suha;
  • prepotena in pregreta koža ne dopušča kvalitetne izvedbe depilacije.

PO DEPILACIJI

  • 2-3 dni po depilaciji se izogibajte soncu, solariju in savni,
  • 24 ur po depilaciji ne priporočamo telesnih aktivnosti,    
  • dan po depilaciji naredimo piling in potem 2-3 krat na teden,    
  • kožo mažite z vlažilnimi kremami.

OGLEJTE SI ŠE

ROKE IN NOGE

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA OBRAZU