MANIKURA IN PERMANENTNO LAKIRANJE NOHTOV ROK IN NOG

Si želite imeti urejene nohte v vsakem trenutku in ste naveličane

vsakodnevnega lakiranja ?

 
urejeni nohti

POTREBEN ČAS

OBSTOJNOST

CENIK

Lepe ženske roke in nohti so bili že od nekdaj občudovani. Morda se niti ne zavedamo, kako zelo so negovane roke pomembne. Dandanes je tako, da roke in nohti niso samo okras, temveč potreba in slog večine žensk. Negovani nohti naredijo žensko še bolj šarmantno in očarljivo. Osnovna manikura vključuje, urejanje obnohtne kožice, pelling kože, oblikovanje naravnih nohtov ter lakiranje s svetovanjem. Permanentno lakiranje vsebuje urejanje obnohtne kožice, pelling kože, oblikovanje naravnih nohtov ter lakiranje s permamemtnim lakom. Permanentni lak je posebni gel za nohte, ki se nanaša kot lak in se suši pod led lučko, obstojnost je bistveno večja, kot pri običajnim lakom.

V našem salonu uporabljamo vrhunske permanentne lake, ki ne razpokajo. Barvno paleto lakov dopolnjujemo v skladu z modnimi tredni. Vi samo izberete barvo, mi pa poskrbimo za vrhunsko storitev in material.

CENIK

POSTOPEK PERMANENTNEGA LAKIRANJA NOHTOV?

Permanentno lakiranje se izvaja s posebnimi laki, ki zagotavljajo dolgotrajno obstojnost. Pred nanosom noht pripravimo z mini manikuro. Odstranimo obnohtno kožico in noht oblikujemo. Permanentni lak se nanaša enako kot klasičen lak za domačo uporabo. Po nanosu permanentni lak posušimo pod UV lučko. Sušenje preprečuje luščenje laka in zagotavlja dolgotrajno obstojnost. 

OBSTOJNOST

Pri normalnih aktivnostih je lak obstojen tudi do več tednov (ponavadi od 3 do 5 tednov). Na rokah oseb, ki so vsakodnevno dlje časa izpostavljene vodi, je obstojnost laka nekoliko krajša, vendar ne krajša od dveh tednov.

LAKIRANJE NOHTOV ZDRUŽITE S PEDIKURO

Permanentno lakiranje nohtov rok in nog združite s pedikuro. Čudovite barve naših lakov se imenitno podajo k urejenim nogam.

100 % VARNOST

100 % jamstvo, naši inštrumenti, ki ji uporabljamo pri manikuri in pedikuri so sterilizirani v avtoklavu, zato je strah pred okužbami odveč!

OGLEJTE SI ŠE

POSEGI NA OBRAZU

MASAŽE IN OBLIKOVANJE TELESA

POSEGI NA TELESU